Dana 27.03.2020.godine od 1330h obustavlja se vodosnabdijevanje (isporuka vode) za sledeće djelove grada i naselja: Resnik od semafora, Francuska mahala, Rasovo, Strojtanica, Njegnjevo, Gubavač i Voljavac.

 

Obustavljanje vodosnabdijevanja vrši se zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži u Resniku koja je oštećena usljed izvođenja građevinskih radova na rekonstrukciji Ulice 1 u Resniku od strane izvođača radova D.O.O. „KONSTRUKTOR GROUP“ Bijelo Polje.

Uspostavljanje urednog vodosnabdijevanja za gore pomenuta naselja očekujemo nakon otklanjanja kvara.

 

Apelujemo na nadležne, investitore i izvođače radova, da svoje raove ograniče ili obustave na dijelovima rekonstrukcije svih saobraćajnica u ovoj vanrednoj siruaciji kada je voda za piće itekako neophodna za očuvanje zdravlja i održavanje higijene zbog aktuelnog virusa COVID 19. Svaka obustava vodosnabdijevanja izaziva niz novih problema na vodovodnoj mreži koja je izuzetno stara čime se narušava urednost vodosnabdijevanja.

 

Još jednom apelujemo na sve nadležne, investitore i izvođače da ograniče ili obustave svoje radove na djelovima gdje su naše vodovodne i kanalizacione cijevi, kako ne bi imali obustavu vodosnabdijevanja, a sve u skladu sa preporukama i mjerama Vlade Crne Gore i Ministarstva zdravlja.

 

Potrošači dodatne informacije mogu pratiti i putem web portala www.vodovodbp.me ili putem mail-a vodovodbp@t-com.me